Let op:

In verband met de huidige en toekomstige Covid-19 maatregelen in 2021 in Nederland, België en Frankrijk etc. zijn de volgende aanvullende voorwaarden van toepassing.

Omdat wij als particulier aanbieder geen financieel risico kunnen dragen, zullen wij in geen enkele geval de huursom geheel of gedeeltelijk retourneren. Bij een getekende huurovereenkomst dient de gehele huursom te worden voldaan.

Onze gite, vakantiehuis, is voor  6 personen (10 incl, baby’s peuters, kleuters), er is echter een mogelijkheid om dit uit te breiden met 4 personen.

Het huis is ook uitstekend te gebruiken bij 2 personen, bijvoorbeeld gebruik van de benedenverdieping.

(**totaal 7-8-9-10 personen dan wordt de huursom verhoogd en volgt per persoon per week “pppw”, extra verrekening, deze keuze is gemaakt omdat er veel boekingen zijn van 4 – 6 personen, dus lijkt het ons redelijk de prijs zo te hanteren).

Op 10 personen is het vakantiehuis uiteraard berekend.

ppc.vgv@gmail.com

Periode
Van Tot Prijs per week / **extra p.p.p.w.
2021
20 maart 29 mei ++ 650/+75 pppw**
29 mei 19 juni ++ 750/+75 pppw**
19 juni 03 juli 
1095/+100 pppw**
03 juli 28 augustus 1595/+100 pppw**
28 augustus 11 september 1095/+100 pppw**
periodes voor 20 maart of na 11 september
 op aanvraag
hoogseizoen weken 3 juli tot 28 augustus
Let op weken ++:

 

14+15+ 17+18+19+ 21+

42+43+51+52  =

+ € 150,00 op basisprijs 

 

 

 

 

 

Extra informatie
Wisseldag zaterdag

Eind schoonmaak € 100,–

Alles bij vertrek veeg- bezemschoon achterlaten en alles weer op de originele plaats terugzetten. Alles wat binnen staat blijft binnen.

Energie * inbegrepen in de periode 3 juli tot 28 augustus 2021,

andere periodes verrekening volgens meterstanden

€ 0,35 per Kw voorschot € 100,– per week

zwembadverwarming is mogelijk ( vanaf medio juni tot 3 juli en na 28 augustus 2021 tot medio half september, en weersafhankelijk, dan volgt verrekening naar verbruik elektra. Niet mogelijk in hoogseizoen 3 juli – 28 augustus 2021.

Toeristenbelasting € 1,00 p.p.p.n.

Borg € 500,–

Bed-, bad-, keuken- en of zwembadlinnen zelf meenemen

(onderlakens, slopen, dekbedovertrekken, badhanddoeken, zelf meenemen of te huur. Prijs: op aanvraag.

(zwembadhanddoeken altijd zelf meenemen)

Ontbijtservice:

u kunt ontbijtservice regelen. Prijs op aanvraag.

 

Huurvoorwaarden vakantiehuis Grande Vigne

Totstandkoming huurovereenkomst

De huurovereenkomst komt tot stand na ondertekening van het contract en het ontvangen van de aanbetaling.

Betaling

Aanbetaling 50%  na reservering te voldoen. De resterende 50% (incl., bijkomende kosten) dient uiterlijk 8 weken voor de dag van aankomst te zijn bijgeschreven op de bankrekening van de verhuurder.

Komt de huurovereenkomst binnen 8 weken voor vertrek tot stand, dan dient de gehele huur- /reissom in zijn geheel te worden voldaan.

Wij raden de huurder(s) aan een wa-,  annulerings- en of reisverzekering af te sluiten.

Borg

De huurder(s) verplicht(en) zich de borg te voldoen zoals is aangegeven in de huurovereenkomst.

Bijkomende kosten

Bijkomende kosten zullen in de huurovereenkomst worden opgenomen, tevens zal daarin worden aangegeven waar men deze dient te voldoen.

Informatie

De benodigde gegevens worden door de huurder(s) en de eventuele reisgenoot/reisgenoten aan de verhuurder verstrekt.

Reisbescheiden

Reisbescheiden zullen minimaal 14 dagen voor de aankomst in de accommodatie aan de huurder(s) worden toegezonden.

Wijzigingen door huurder(s)

Wijzigingen moeten schriftelijk/via e-mail worden doorgegeven. De verhuurder zal nagaan of de wijziging van de huurovereenkomst kan worden aangebracht. Elke wijziging na ondertekening van ht contract, worden kosten in rekening gebracht t.b.v. € 15,00 per keer.

Verplichtingen van huurder(s)

1. De huurder(s) is/zijn verplicht tot naleving van alle aanwijzingen van de verhuurder. Huurder(s) is/zijn jegens de eigenaar (verhuurder) aansprakelijk voor de door hen veroorzaakte schade en moeten in het bezit zijn van een WA verzekering.

2. Overschrijding van het maximum aantal personen (10 volwassenen incl. – kinderen – baby’s) is niet toegestaan. Komen en/of zijn er meer dan opgegeven bij de overeenkomst dan volgt onmiddellijke uitzetting ofwel toegang wordt geweigerd.

3. Huurder(s) die zodanige last of hinder oplevert/opleveren, dat een goede uitvoering van een verblijf in de gehuurde accommodatie kan worden bemoeilijkt, kan van voortzetting van het verblijf worden uitgesloten, zonder enig recht op teruggave van gelden.

4. Huurder(s) zegt toe geen hinder te veroorzaken voor de bewoners in de omgeving.

5. De huurder en zijn gezelschap kunnen aan het huren van de accommodatie geen rechten ontlenen anders dan het gebruik als vakantie verhuur object.

6. Onderverhuur is niet toegestaan.

7. Het gebruik van de accommodatie, terrein, zwembad, en andere opstal is geheel voor eigen risico en verantwoording van de gebruikers en er kan geen enkele verantwoording worden geaccepteerd voor verwondingen van de gebruiker(s) of bezoekers(s) evenals het verlies of schade aan de gebruiker(s) of bezoeker(s) eigendommen.

8. Er kan geen verantwoordelijkheid worden geaccepteerd voor verlies of schade aan welk voertuig dan ook en de inhoud daarvan.

9. Huurder(s) verplicht(en) zich aan het einde van de huurovereenkomst het huis opgeruimd en alles weer heel, schoon, compleet en op de originele plaats en veeg- en bezemschoon achter te laten.

Wanneer u bij aankomst ontevreden bent over de schoonmaak dan gelieve dit dezelfde dag of uiterlijk de volgende ochtend kenbaar te maken bij beheerder. Daarna is reclame niet meer mogelijk en is e.e.a. niet meer te controleren.

Aankomst en vertrek

De huur loopt van zaterdag tot zaterdag, tenzij na overleg met de verhuurder schriftelijk anders is overeengekomen.

Aankomst tussen 16.00 en 18.00 uur.

Vertrek voor 10.00 uur.

Aansprakelijkheid

Er kan geen beroep worden gedaan op de verzekering van de verhuurder/eigenaar. De verhuurder/eigenaar kan geen enkele aansprakelijkheid of verantwoording aanvaarden voor schade en ongemakken in welke vorm dan ook en door welke oorzaak dan ook, ontstaan voor de huurder en zijn mede reizigers, die zich in of bij de gehuurde woning bevinden. De aansprakelijkheid van de verhuurder kan onder geen enkele omstandigheid hoger zijn als de betaling die gedaan is door de huurder voor de huurperiode.

Aanwijzingen en het gebruik van de villa worden ongeveer 14 dagen voor aanvang van vakantie toegestuurd.

Mocht tijdens uw verblijf enig (elektrisch) apparaat defect gaan dan is er geen garantie dat e.e.a. onmiddellijk kan worden gerepareerd of vervangen, wij accepteren dan ook geen enkele aansprakelijkheid hiervoor.

Mochten er door onvoorziene omstandigheden in of om de woning zich problemen voordoen waardoor voortzetting van huur onmogelijk is/wordt dan wordt alleen de resterende huursom vergoedt.