Welkom op de vernieuwde website van

Vakantiehuis Grande Vigne te Cublac

IMG_0301 kopie

Ons nieuwe vakantiehuis, gite, (2010) “Grande Vigne” met groot privé zwembad in de Dordogne is te huur. Het huis is gelegen in een voormalige wijngaard tegen de Zuidhelling in Cublac nabij Terrasson Lavilledieu en biedt plaats aan 6 personen (uit te breiden naar maximaal 10). De woning is uiteraard berekend op 10 personen.

Het huis beschikt over 5 slaapkamers (2 beneden, waarvan 1 aan de terraszijde met openslaande deuren) en 3 badkamers (1 beneden waarin een bad is geplaatst en een inloopdouche).

Vanuit de woonkamer en het terras, waar inmiddels een gedeelte is voorzien van mooie overkapping, heeft u een uniek en vrij uitzicht op het middeleeuwse Terrasson en over het Vézère-dal. In de ruime tuin op het zuiden bevindt zich een zwembad (verwarmd indien gewenst, alleen mogelijk vanaf medio juni en tot half september weersafhankelijk, uitgesloten in het hoogseizoenvan 11 x 5.50 x 1.50, een overdekt terras met buitenkeuken, waar u tot ’s avonds laat kunt zitten, en tevens uw drankje heerlijk gekoeld kunt opdrinken omdat hier een koelkast is geplaatst evenals een aanrecht blokje en een electrisch kookplaatje. Hier omheen is inmiddels een hekwerk geplaatst.

1 02 zwembad close up met palm _MG_7923

Aan de andere zijde van de woning heeft u een prachtig uitzicht op een klein “kasteel”, gelegen op een groot landgoed, waarachter een deel vrij toegankelijk bos is om een mooie wandeling te maken. Evenals een aantal door de VVV uitgezette routes.

Voor actuele informatie wilt u dan s.v.p. e-mailen of bellen..

Liever een kleinere woning? kijk op www.vakantieindordogne.nl

Er is wifi aanwezig d.m.v. een domino.