Even voorstellen

“ Welkom op onze site en fijn dat u even “kennis” met ons wilt maken. ”

Wij zijn Ton en Yvonne, eigenaren van woning 13. 
Als een van de allereerste eigenaren van 2 woningen (1996) op dit parkje heten wij u welkom, ten eerste op onze site en ten tweede in ons huisje, hopelijk als aanstaande huurder.

Wij hebben de woning vanaf 1996 en hebben de keuze op deze omgeving laten vallen onder andere vanwege het prachtige meer en de fantastische omgeving. Op dat moment waren onze kinderen 6 en 8 jaar, ook dat was een reden om tot koop over te gaan, er is namelijk rust, ruimte en inmiddels bekent, een gemoedelijke sfeer op het park, en in de omgeving, etc.

Onze kinderen hebben tot ongeveer hun 16e jaar genoten om mee te gaan naar het park. Ze hebben zich er uitstekend vermaakt, b.v. door te fietsen, vissen, zwemmen, waterskiën (daar geleerd bij de skiclub vooraan bij het parkje), met andere kinderen op het park over en weer te spelen, soms met vriendjes vanuit Nederland, etc. Nu ze ouder zijn beginnen ze weer belangstelling te tonen, ja dan niet met ons als ouders mee te willen gaan, maar met hun vrienden(dinnen). Dus wat dat betreft hebben wij geen slechte aankoop gedaan.

Wijzelf genieten nog steeds van deze prachtige plek. Een heerlijke thuisbasis voor de broodnodige rust die we kunnen gebruiken. Kunnen wij u alleen nog aanraden om snel naar de rest van de site te gaan om een indruk te krijgen van onze woning, het park en de omgeving.

Hartelijke groet en wie weet welkom in ons huis.
Ton en Yvonne Klunder
 

 

Copyright © 2021 Vakantie in Dordogne. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.
Get more Joomla!® Templates and Joomla!® Forms From Crosstec